En veletableret byggevirksomhed

– med mange kompetencer og stolte traditioner

Byggemester Padborg er en veletableret byggevirksomhed med mange års erfaring.

Hos Byggemester Padborg har vi samlet en bred vifte af kompetencer under et tag, og det betyder at vi kan hjælpe med mange forskellige typer opgaver. Vi kan både være behjælpelige med opgaver på de forskellige delentrepriser, men vi kan også tilbyde komplette løsninger, der indebærer rådgivning, projektering og totalentreprise.

Vi hjælper med rådgivning og valg af materieler
I et byggeprojekt, er der ofte mange ting at tage stilling til. Tag Byggemester Padborg med i processen og lad vores erfarne medarbejdere hjælpe med at træffe de rigtige valg.

I vores kontorfaciliteter på Industrivej i Padborg, har vi også eget showroom – faktisk er hele vores kontormiljø et stort showroom. Vi har nemlig anvendt mange forskellige materialer og løsninger i vores byggeri, så vi kan vise vores kunder nogle af de mange muligheder der findes.

Byggermester Padborg er medlem af BYG (Dansk Byggeri)

Når du skal vælge en håndværker er det en god ide at vælge en der er medlem af BYG. Du bliver dermed sikret en 5 års garantiordning på det håndværk der er blevet udført.

Uanset om det er nybyggeri, renovering, reparation, skader eller tilbygning. Så er du med en BYG sikret hvis der skulle opstå problemer med dit byggeri. Byggematerialerne vil være dækket af garanti fra producenterne. BYG garantiordningen omfatter mere end 4000 håndværkere i alle brancher landet over.

BYG dækker skader op til 100.000 kr.
Da Byggermester Padborg er medlem af BYG vil garantiordningen ikke koste dig ekstra. Du sikres at fejl ved byggeriet helt op til 100.000 kr. dækkes.

Skulle du mod forventning få brug for garantiordningen så kan du nemt og problemfrit søge kontakt til BYG’s klage- & ankenævn. Her vil du opleve en nem og hurtig sagsbehandling da den ikke skal igennem det traditionelle retssystem. Det eneste der forlanges er et depositum, der betales tilbage hvis klagen er berettiget.

BYG garantiordningen gælder ved alt arbejde!
Uanset hvor stort et projekt du har fået lavet så gælder BYG garantiordningen. Den gælder også hvis din BYG-håndværker lukker sin forretning eller sælger den. Dermed er dit byggeri altid sikret på bedst mulige måde.

Vil du vide mere om BYG garantiordningen er du velkommen til at kontakte os. Du kan også læse mere på Byggaranti.dk

Socialt ansvar

Hos Byggemester Padborg tager vi et socialt ansvar, og vi støtter derfor op omkring mange gode projekter – både lokalt og nationalt.

Vi støtter bl.a. disse initiativer:

R

Bov Cykle Klub

R

Bov Ringridning

R

Bov if.

R

Grænseløbet

R

Kollund sensommerfest

R

Julemærkemarchen

R

Div. lokale endagsarrangementer

R

Danske Hospitalsklovne

R

Familier med kræftramte børn

R

Kræftens bekæmpelse